• taxatie taxeren piano vleugel deventer apeldoorn zutphen arnhem

Prima Piano taxeert piano’s en vleugels!

U kunt door technici van Prima Piano een piano of vleugel laten taxeren. Het is verstandig om een taxatie uit te laten voeren, omdat u zo een goed beeld krijgt van de technische staat en waarde van het instrument.

Ook een taxatie van een oude piano of vleugel, die op het oog misschien niets waard lijkt te zijn, kan waardevol zijn. Het zou namelijk goed kunnen, dat het instrument technisch totaal gereviseerd is en dus van binnen in goede staat verkeert.
Een waardebepaling van een piano of vleugel binnen de gemeente Deventer kost bij Prima Piano €125,- Na de taxatie ontvangt u schriftelijk een waardebepaling. Het is ook mogelijk te kiezen voor een taxatie met een uitgebreid technisch rapport. In dit rapport wordt tot in detail de technische staat van het instrument beschreven. Aan de hand van het rapport kan een sluitende offerte worden gemaakt voor herstelwerkzaamheden. Vraag naar de mogelijkheden.

Taxatie Zimmermann

Ronald de Grauw: “Onlangs maakte ik kennis met iemand die zijn oude piano voor €150,- te koop had
aangeboden. Gelukkig besloot degene om zijn piano toch maar door Prima Piano te laten taxeren. De piano bleek technisch niet alleen volledig in orde, maar verkeerde zelfs in top staat(!). Het complete binnenwerk van de piano was een aantal jaren daarvoor volledig gereviseerd.
De taxatiewaarde was €2500,-! Leuk… je had de eigenaar moeten zien glimmen, toen ik hem de waarde
van zijn piano vertelde.”

Start typing and press Enter to search